Priser

Spar op til 25% i vores webshop

Hvis du selv vil klare både opmåling og montering, kan du med fordel købe dit postkasseanlæg i vores webshop. Her sparer du op til 25% i forhold til de vejledende priser på Mefa RENZ og Allux postkasser og får dem leveret i hele Danmark

Kontakt os for priser på postkasserne

Det er muligt at tilvælge f.eks. lås, standermontering, tag til modulet mv. Disse tilvalg er ikke inkluderet i den angivne pris. Kontakt os venligst for priser på specielle ønsker. Priserne for sikringsbeslag, låse og skråtag gælder kun i forbindelse med køb af postkasser.

Omkodning af låse i postkasserne

BilligePostkasser.dk samarbejder med G. S. Låseservice i Søborg, som bl.a. tilbyder omkodning af eksisterende Rukolåse i postkasserne.

Læs mere om G. S. Låseservice på www.gslaase.dk

Udenfor hovedstadsområdet?

Alle vores priser på postkasser er inkl. moms og vægmontering i hovedstadsområdet. Ligger din ejendom udenfor hovedstadsområdet, bedes du venligst kontakte os for nærmere info.

Alt er muligt

Billigepostkasser.dk samarbejder med ME-FA, som er Nordens største producent af postkasser og postkassesystemer. ME-FA indtager i dag en position som markedsledende inden for såvel privatmarkedet som det professionelle marked. Ønsker du at købe andre modeller end de på siden viste postkassetyper, bedes du kontakte os for nærmere aftale om priser.

logo25x74_ruko_sh
logo25x85_mefa_sh
Allux klip
Scroll to Top