ME-FA 784

postkasse til etageejendomme

mefa-784_billigepostkasser

Anvendelse
ME-FA 784 er en ekstra kraftig postkasse, som kan monteres både indendørs og udendørs med en maksimum højde på 4 rum pr. lodret sektion. Det er muligt at tilkøbe skråtag til denne model.

Farver & garanti
ME-FA 784 leveres i 6 forskellige standardfarver (Sort, sort struktur, mørk grå, grå struktur, sølv og hvid) samt i rustfrit stål mod merpris. Der ydes 1 års funktionsgaranti og 12 års garanti mod gennemtæring.

Materialebeskrivelse (lakerede postkasser)
Kabinettet på de lakerede postkasser er fremstillet i 1 mm. galvaniseret stål. De udskiftlige forsider er fremstillet i 1,5 mm. galvaniseret stål. Lakeret brevklap fremstillet i 2,5 mm. anodiseret alluminium med ME-FA Lexan navneskilte system.

Materialebeskrivelse (rustfri postkasser)
Kabinettet på de rustfri postkasser er fremstillet i 1 mm. slebet, rustfrit stål. De udskiftlige forsider er fremstillet i 1,5 mm. slebet, rustfrit stål. Brevklap fremstillet i slebet, rustfrit stål med med mulighed for påsætning af foliebogstaver og tal.

Montering & låse
ME-FA 784 kan monteres direkte på væggen, eller indmuret i væggen. Der er mulighed for at vælge kassen med en 6-stift Rukolås eller uden lås. Der følger 2 stk. nøgler med til postkasser med 6-stift Rukolås.

ME-FA 784 postkasserne leveres i flg. standard farver:

Tilvalg:

Sikringsbeslag

Låse

Skråtag

logo25x74_ruko_sh
logo25x85_mefa_sh
logo_brother
Scroll to Top